Tæt forbundet: Træksnor & snorstopper

Noget helt særligt ekstra, der letter dine børn i forbindelse med den tunge vægt i ergobag: ergobag-træksnor med snorstopper!
ergobag-dreng-træksnor

Den gør ergobag lettere at bære – træksnoren

Den innovative ergobag-træksnor har en nyttig funktion ud over sin lukkefunktion: Den kører tværs igennem det indvendige rum. Herigennem komprimeres den automatisk ved lukning af ergobag-tasken, og rygsækkens indhold bringes tættere på ryggen. Denne kompressionseffekt reducerer løftevirkningen på ryggen, og børnene kan gå mere oprejst. Snorstopperen sikrer, at indstillingen forbliver på denne måde. Derudover har det polstrede hoftebælte en positiv virkning på bærekomforten. Den omslutter hofterne og passer perfekt til spinkle børn. Vægten overføres herved i vid udstrækning fra skuldrene til det stabile hofteområde. Og aflaster dine børns rygge.

Øvelse gør mester

Det er ligesom at køre på cykel: I starten skal forældrene forklare en hel masse, vise til rette og kontrollere – men med lidt øvelse cykler dine børn automatisk efter blot kort tid. Og sådan fungerer det også med snøringen af træksnoren: Vis dine børn, hvor nemt den fungerer: tryk ganske let på snorstopperen og træk den så tæt som muligt på ind på ergobag-tasken.  Med sætningen: „Vis os lige, hvor god du er til det!“ er alle børn dobbelt så motiverede til at lukke deres ergobag. Også stå-testen bidrager til, at tilsnøringen af ergobag bliver ren rutine: Rigtigt lukket står din ergobag rank som et ettal! Også „drikkedunktesten“ (rygsæk læsset med drikkedunk og registrering af vægt først med åben og dernæst med lukket træksnor, bryst- og hoftesele) hjælper dig med at overbevise dine børn om, at kompressionseffekten ganske enkelt gør skolevejen lettere. Og for at håndteringen af træksnor og lukning også bliver rutine: Ved siden af hofte- og brystselen er vores ergolino und ergolino+ også udstyret med disse nyttige værktøjer.

Åbne og lukke – legende let ved hjælp af snorstopperen

Vores ergobag-træksnor er udstyret med denne praktiske lukning! På denne måde kan skolerygsækken altid lukkes hurtigt – og åbnes igen lige så hurtigt, når børnene skal have fat i noget inde i deres ergobag. Inden for vandre- og trekkingområdet har den længe været anvendt med succes for en sikker og hurtig tillukning omkring diverse udstyr såsom soveposer, rygsække eller andre beholdere - snorstopperen. Især på sko nyder den praktiske stopper stor popularitet, for har man én gang skullet løsne sløjfer på våde snørebånd, sætter man pris på snorstopperen, med hvilken man altid let kan åbne en lukning. Op på ryggen… færdig… klar!

ergobag-Fidlock-lukningerne

Alt andet end almindelige: ergobag lukningerne

ergobag-skolerygsækken er godt gennemtænkt - det gælder også dens lukninger! Legende lette at åbne? Men sikre!
Anne-Cathrin
09.10.2019
in Produkter: tips og tricks
Read more
ergobag-speciel-bund

Fire grunde til, at der er en helt speciel bund i vores ergobag pack og cubo

Vores skoletasker sidder ikke bare perfekt – de kan også stå Det er kun en af fire fordele ved vores helt specielle bund.
Gerrit
04.06.2018
in Produkter: tips og tricks
Read more
ergobag-ergonomie-kinder-rennen-mit-schulrucksack-xl

Efterspørgsel: Kan ergobag egentlig vaskes?

Materialerne i vores skoletasker er smudsafvisende – men hvad nu, hvis der f.eks. er blevet „glemt“ en banan nogle dage i vores følgesvend?
Immanuel
30.03.2020
in Produkter: tips og tricks
Read more