Brug 3 minutter på at overbevise dit barn om altid at bruge bryst- og bækkenremmen

Bryst- og bækkenremmen gør skoletasken så meget lettere at bære – hvis man altså husker at spænde dem, vel at mærke. Sådan får du dit barn til altid at lukke bryst- og bækkenremmen.
hip belt

Gør det til en rutinesag

I har sikkert allerede prøvet det mindst én gang: Vækkeuret ringer for sent eller slet ikke, skoletasken er ikke pakket færdigt, og hvor er gymnastikskoene nu blevet af? På den slags morgener går de gode intentioner ofte fløjten, og du får næppe mindet barnet om at det skal lukke bryst- og bækkenremmen, fordi tasken så er meget nemmere at bære. Derfor er det vigtigt i stedet at gøre dette punkt til ren rutine – præcist som den daglige tandbørstning f.eks. Særligt indskolingsbørn nyder at blive mere og mere selvstændige, og at kunne mere og mere uden far og mors hjælp. Dertil hører også selv at kunne tage skoletasken på og indstille den.

Sådan indstilles skoletasken

Skoletasken sidder perfekt, når en stor del af vægten er flyttet fra ryggen og ned til det mere stabile bækkenområde. Sådan kan du tilpasse din ergobag:

ergobag-flasketricket

Især ældre børn kræver nogle gange længere overtagelse. Med dette trick kan du også overtale de lidt ældre tvivlere til altid at lukke bryst- og bækkenremmen. Få fat i et par fyldte vandflasker. De kan både være af glas eller PET. Stil dem foran barnet, mens du beder det om at tage den tomme ergobag-skolerygsæk eller skoletaske på ryggen. I første omgang skal bryst- og bækkenremmen være åben. Nu putter du den ene flaske efter den anden ned i skoletasken. Barnet skal sige besked, når tasken føles rigtig tung. Til sidst tager I alle flaskerne ud og laver øvelsen igen, denne gang dog med lukket bryst- og bækkerem. Barnet må ikke kunne se, hvor mange flasker du kommer i tasken. Barnet skal igen give besked, når rygsækken eller skoletasken føles lige så tung som under første forsøg. Barnet vil helt sikkert blive overrasket over hvor meget mere behageligt det er at bære tasken, når bryst- og bækkenremmen er lukket. God fornøjelse med øvelsen!

ergobag-dreng-træksnor

Tæt forbundet: Træksnor & snorstopper

Noget helt særligt ekstra, der letter dine børn i forbindelse med den tunge vægt i ergobag: ergobag-træksnor med snorstopper!
Philipp
15.07.2018
in Produkter: tips og tricks
Read more
blogpost-ergobag-stars

Derfor får ergobag stjernestatus hos dit barn!

Takket være de fire WOW-faktorer er ergobag en førsteklasses følgesvend for dit barn - og vil garanteret være det i hele folkeskoletiden!
Julia
06.03.2018
in Ergonomi
Read more

The NEO Edition